IMG 4730
IMG 4730

Over ons

Op jeugdige leeftijd begon Jan Gheysens te sleutelen aan bromfietsen en thuis werd de ouderlijke garage al snel ingepalmd als werkplaats. Na het aanbod van vrienden om mee te gaan achterop de moto met de locale motoclub, was Jan al snel verkocht.

18 jaar worden stond in het teken van een motorrijbewijs halen en zelf motor rijden. Het beviel zo goed dat al snel de eerste motorreizen gepland werden. Intussen zat de eerste stage in een motoratelier er op en vatte Jan de hogere studies automechanica aan in het Katho in Kortrijk, tegenwoordig beter gekend als Vives. In het weekend en in de vakanties ging Jan inmiddels sleutelen in een motorzaak.

Na de studies kon Jan direct aan de slag in de sector en langzaam aan rijpte het idee om zelf een zaak te starten.

In 2010 werd uiteindelijk een leegstaand pand aangekocht in de Ieperstraat in Geluwe. Het pand werd volledig gerenoveerd en uitgerust om er een professionele motorzaak met atelier van te maken. Het is dan ook met trots dat Jan u zal verwelkomen in zijn zaak. U kan er terecht voor alle onderhoud en herstellingen, maar ook voor de aan- en verkoop van kwalitatieve 2e handse en nieuwe moto’s, scooters en quads.